Kolmen värin huivi

Lanka: Itsevärjätty Arwetta
Malli: Riley Rose Shawl by Jennifer Lassonde, muokattu

Värjäyskokeiluiden seurauksena syntyneet kolme pastellisävyistä lankaa houkuttivat värikkään huivin neulomiseen. Malliksi valikoitui kaunis Riley Rose Shawl (maksullinen Ravelryssä). Koska inhoan nurjien silmukoiden neulomista, neuloin ohjeessa olevat nurjat oikeiksi silmukoiksi. Muutaman muunkin muunnoksen tein, mm. neuloin reunuksen jälkikäteen, mutta kyllä lopputulos aika paljon alkuperäistä mallia muistuttaa 🙂

Huiviin meni aika lailla kaikki kolme 50 gramman kerää. Vaikka huivi on aika iso, sen neulominen tuntui joutuisalle, kun neulepinta vaihtui vähän väliä. Tällä ohjeella neulon varmasti lisääkin huiveja.

IMG_0352

IMG_0349

 

IMG_0307

IMG_0295

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Kolmen värin huivi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s