Silkkihuivi

Lanka: Ikke lankaa värissä Lothlórien, 50 % merino, 50 % silkki
Malli: omasta päästä perushuivi

Voitin Ikkeyarnsin arpajaisista vyyhdin merinosilkkiä ja oli ihan selvää, että huivi lähtee heti puikoille, kun voittolanka saapuu. Ja niin tapahtui. Päätin neuloa perushuivin, joita olen viime aikoina tehtaillut useampiakin. Huivi menee yksinkertaisesti niin, että toisessa reunassa lisätään silmukoita ja toisessa kavennetaan. Muotoa on saatu lyhennetyillä kerroksilla ja välissä ainaoikeinneuloksen katkaisee reikäpitsirivit.

Lanka oli aivan ihanaa neuloa ja lopputulos kertakaikkiaan…silkkinen. Huivi suorastaan hyväilee kaulaa ja väri on mahtava pronssiin vivahtava ruosteenruskea 😀 Valmistumisen jälkeen olen pitänyt joka päivä tätä huivia ja suorastaan nautin siitä!

IMG_0458

IMG_0474

IMG_0465

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Silkkihuivi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s