Käsinvärjättyjä lankoja

Neulomis- ja bloggaamisinnostukseni on ollut nyt katkolla yli puoli vuotta. Olen kyllä jonkin verran neulonut mutta en ole kuvannut neuleita. Enkä usein viimeistellytkään: pöydällä odottavat viidet valmiit sukat kastelua ja päättelyä.

Yleensä neulomisjaksoni ovat kestäneet vain pari kuukautta, joten tuo kaksi ja puoli vuotta kestänyt, lokakuuhun päättynyt jakso, oli varmasti elämäni pisin. En osaa arvioida milloin innostun taas käsitöistä. Ehkä jo ensi viikolla, ehkä ensi vuonna.

Joka tapauksessa päätin nyt myydä itsevärjäämiäni lankoja pois kuleksimasta. Langathan eivät pilaannu, mutta mieluummin soisin niiden saavan uuden muodon jonkun toisen neulomana, kuin itselläni kaapin täytteenä.

Lankapohjat olen tilannut Englannista ja väreinä olen käyttänyt happovärejä. Huuhtelun yhteydessä ne ovat pesty Eucalan villanpesuaineella. Materiaalit ovat siis samoja, joita ammatikseen värjääjät käyttävät. Hinnoissa olen kuitenkin huomioinut, että olen itse harrastelija, enkä langoilla varsinaisesti bisnestä halua tehdä. Otathan siis lankoja ostaessasi huomioon, että varsinkin punaiset vyyhdit saattavat jonkin verran päästää väriä ensi pesussa.

Langat myyn kahden tai kolmen vyyhdin seteissä, jotka omasta mielestäni sointuvat yhteen, mutta on toki ihan ostajan päätettävissä, miten ne käytetään. Yhdessä setissä olevat vyyhdit ovat aina samaa laatua. Kaikki langat ovat fingering-vahvuutta. Hinnat sisältävät postikulut Suomeen! Jos tilaat useamman kuin yhden setin, vähennän muista ostamistasi seteistä 6 e (kun tilaat ne samalla kertaa).

Yhteydenotot sähköpostilla susannay(at)gmail.com tai Ravelryssä yksityisviestillä (susannayh). Kauppa toimii siten, että minä annan tilinumeroni, sinä osoitetietosi ja kun raha näkyy tilillä, postitan langat viimeistään seuraavana päivänä.

Huom. meillä ei ole kotieläimiä, mutta tyttären kääpiövillakoira käy joskus kylässä.

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olleet langat ovat löytäneet uuden neulojan. Kiitos kaikille!

 

 

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Käsinvärjättyjä lankoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s