Vertices Unite nro 2

Malli: Vertices Unite by Stephen West (maksullinen ohje Ravelryssä)
Lanka: jämälankoja

Olen viime aikoina neulonut monta huiviohjetta toiseen kertaan. Ja jopa useampaankin. Mikäs siinä kun on hyvä malli, hyvin kirjoitettu ohje ja koska ohjeesta on maksettu rahaakin, niin samahan se käyttää ohjetta uudelleen.

Tästä Westin ohjeesta tykkään eritoten siksi, että ensinnäkin se on erittäin mielenkiintoinen neuloa. Ei ole satoja silmukoita kerrallaan puikoilla, paitsi lopussa kun tehdään reunus, joten neulominen osio kerrallaan tuntuu nopealta. Lisäksi huiviin on helppo käyttää jämälankoja, joita minulla riittää.

img_20190602_094433img_20190602_100155

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s