Arvonta!

IMG_0263

On aika järjestää blogiarvonta! Tarkoitukseni oli järjestää arvonta jo maaliskuussa blogin ensimmäisenä vuosipäivänä, mutta se vain jäi toteuttamatta jostakin syystä. Nyt sitten palkintona sukat ja projektipussukka.

Sukat ovat jo aikaisemmin blogissa esitellyt Cookie A:n Monkeyt ja niiden koko on noin 38. Menevät varmaan sekä pienempi- että suurempijalkaisellekin.

Osallistumiseksi arvontaan riittää kun nakkaat kommentin tämän julkaisun alle. Ilmoitan arvonnasta myös Instagramissa ja jos haluat kaksi arpalippua, voit käydä kommentoimassa myös siellä arvontapostaustani.

Arvontaan voi osallistua heinäkuun 30. päivään asti. Ilmoitan voittajasta sekä blogissa että Instassa. Onnea arvontaan!

GIVEAWAY

A giveaway for a change to win pair of socks and project bag! Socks are Cookie A pattern Monkey size S. Yarn is Knitlob’s Lair Väinämöinen colorway Eiku. Project bag is handmade by me.
To enter this giveaway please just leave a comment on this post.  Worldwide entries welcome! This giveaway is announced also on Instagram and you have chance to get two ticket if you visit and leave comment also on my Instagram post.
The giveaway ends on Saturday, 30rd July.
Good luck to everyone!

 

Advertisement

22 kommenttia artikkeliin ”Arvonta!

  1. Soma projektipussukka. Voiko projektipusseja olla liikaa? Itse en ole vielä huomannut että voisi olla. Sukat ovat itselleni ehkä hivenen isot, mutta jälkikasvun jalat ovat ensitalvena jo varmaan omaani isommat, joten käyttöön nekin pääsisivät ja varmasti olisivat mieluisat.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s