Huivimania: Kaleidoskooppi

Lanka: KnitCosmicStrings värissä Kaleidoscope
Malli: omasta päästä

Kesän aikana on ilmeisesti huivimania iskenyt ja useampikin huivi valmistunut. Tämä kaunotar lähti saman henkilön mukaan kuin edellinenkin huivi. Onpahan syy neuloa lisää huiveja…
Huivin lanka on tilattu Etsystä minulle ennestään tuntemattomalta brittiläiseltä värjääjältä. Hänen langoissaan ovat aivan upeat värit ja sopivat minusta todella hyvin huivilangoiksi. Lanka on 100 % merinovillaa, todella pehmoista ja nautittavaa neuloa! Toinen huivi eri värisestä langasta on jo puikoilla ja tuskin sekään viimeiseksi jää 😉

Olen nyt neuloskellut sen verran monta huivia, että tein tämän jo ”omasta päästäni”. Aloitin neljällä silmukalla ja tein molemmissa reunoissa lisäyksiä ja kavenuksia. Välissä on muutama sileä raita, yksi pitsiraita sekä lyhennettyjä kerroksia, jotka eivät valitettavasti kuvissa kovin hyvin tule esiin. Kuvat nappasin nopeasti ennen huivin lähtöä uuden omistajan mukaan 🙂
IMG_0206

IMG_0202

IMG_0176

IMG_0200
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s