Poikasukat

Lanka: Opalin ohut sukkalanka
Malli: Blueberry Waffle (ilmainen). 68 s, puikot 2.5 mm

Olen neulonut puolentoista vuoden aikana yli sata sukkaparia, mutta nämä ovat ensimmäiset miestenkokoa olevat. Ei sillä etteikö tarvetta perheen miehillä villasukkiin olisi, mutta kun niitä on niin tylsä neuloa…suuri koko ja lanka tylsää 🙂

Sain FibreShare-vaihdossa pariltani kerän Opalin sukkalankaa ja päätin neuloa siitä pojalleni villasukat. Koko 41 ei nyt vielä niin mahdottomat suuri ole. Kivat sukat tuli ja vaikka raitoja en ihan kohdilleen jaksanut vääntää, ne tuntuvat kelpaavan.

 

img_0658

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s