Väriä kaulaan, väriä elämään!

Lanka: Baerenwolle BAERfoot värissä Lollipop, Yarngrimoire Ultramerino
Malli: perushuivi

Tästä langanväristä voisi käyttää ilmaisuja pelleoksennus tai yksisarvisen pieru. Kummatkin kuvaavat hyvin langan värikästä olemusta, josta toiset tykkää ja toiset inhoaa. Yllätyksekseni olen viimeisen vuoden aikana alkanut parantua värivammaisuudestani ja jopa näin värikkäät langat kiehtovat. Ja mikä omituisinta, minä pukeudun niihin!

Vaatekaappini ei vielä ole suurta mullistuta kokenut ja se sisältääkin lähes vain mustaa, harmaata ja valkoista. Mutta kun musta paidan päälle kietaisee värikkään huivin, tuntuu kuin olisi hyvinkin värikäs persoona 🙂

Tähän huiviin olen pukeutunut useina työpäivinä, joten kaapin perukoille se ei ole jäänyt eikä jää! Tämän kokoinen huivi on muuten ideaalisin sisällä pidettäväksi asustehuiviksi. Tykkään myös pienestä epäsymmetriasta ja huivin voi kietaista kaulaan monella eri tavalla.

img_0357

img_0386

img_0652

img_0649

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Väriä kaulaan, väriä elämään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s