Lankalähetys Prymiltä

Lanka: Regia Arne ja Carlos Design Line 4-fädig, Regia Uni Color 4-fädig
Malli: perussukat, 60 s, puikot 2 mm / 2.5 mm

Sain joku aika sitten tiedustelun Prymin käsityötarvikkeiden maahantuojalta, että kiinnostaisiko pieni tuotepaketti. No totta kai kiinnosti! Paketti ei sitten ihan pieni ollutkaan, vaan siinä oli 450 g sport-vahvuista ja 200 g fingering-vahvuista sukkalankaa sekä pari bambupuikkosettiä. Langat olivat erittäin mieluista ja laadukkaksi todettua Regiaa. Puikoille pääsi oitis ohuemmat sukkalangat. Yhdistin sinisen ja Arne ja Carlos Desing Linen värikkään langan ja sain helpolla perussukkamallilla ”kirjoneule”sukat.

Neuloin sukkien joustinosan mukana tulleilla 2 mm bambupuikoilla ihan testin vuoksi. Hyvin kulki silmukat puikoilla, mutta tiukahkon käsialani vuoksi siirryin 2.5 millisiin.

Paketin mukana tuli esite Prymin maaliskuussa lanseeraamasta uudesta Ergonomicks-neulepuikkosarjasta, joka tulee myyntiin syksyllä. Puikkojen päät ovat pisaranmuotoiset, joka helpottaa silmukoiden pysymistä puikoilla. Se mikä minua erityisesti kiinnosti, oli pyöröpuikkojen teräskaapeli, joka ei esitteen mukaan kierry spriraalille. Tulen ehdottomasti hankkimaan nämä pyöröt heti kun niitä tulee myyntiin.

IMG_5455

IMG_5485

IMG_5484

IMG_5483

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Lankalähetys Prymiltä

  1. Aikamoinen tuotepaketti! Kauniista sinisistä sukista tulee mieleen talvi…….
    Puikkouutuus kuulostaa mielenkiintoiselta, pisaranmuotoiset päät puikoissa!?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s