(Tavallinen) Taina

Lanka: Knitlob’s Lair Kipinätär värissä platina
Malli: Taina

Viime aikoina on hieman huivituttanut, joten tässä lopputulos. Kylläpä merinovillaa ja silkkiä sisältävää lankaa on aivan ihana neuloa! Malli oli tarpeeksi yksinkertainen, jotta sitä jaksoi neuloa, mutta pitsiraidat antavat sille kuitenkin näyttävyyttä. Halusin sisäkäyttöön sopivan huivin, joten en tehnyt kovin suurta. Koko onkin juuri passeli ja olen tätä huivia pitänyt jo monta kertaa ennen kuvaamistakin. Voin lämpimästi suositella Kipinätärtä huivilankana!

IMG_5469

IMG_5471

IMG_5472

IMG_5466

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s