Cookie A: Monkey

Lanka: Teetee Pallas
Malli: sukkia. rakkaudella. Cookie A: Monkey

Ostin kesälomalukemiseksi Cookie A:n sukkia. rakkaudella. -kirjan. Siis kesälomatekemiseksi. Kirjassa on mielenkiintoisia sukkamalleja, joita varmasti tulee neuloskeltua. Ensimmäisenä puikoille pääsi Monkey-malli, tosin raa’asti muokatuna. Malli on kirjoitettu fingering-vahvuiselle langalle, mutta kun lankakoristani ei sellaisia löydy, muokkasin pitsikaaviota pienemmälle silmukkamäärälle. Kuvio ei siitä onneksi kärsinyt. Varren ja jalkaosan pituudestakin napsasin yhdet kuviokerrat pois. Kantapään käännös ja kärki ovat sentään tehty ohjeen mukaan. Ihan mukavat sukat tuli. Silmukoita varressa 58, jalkaosassa 54. Puikot 2.75 mm.

MonkeyMonkeyCookie A

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s