Kämmekkäät Regiasta

Lanka: Regia 4 ply
Malli: täällä, muokattu, 48s, puikot 2.5 mm

Nämä kämmekäät on neulottu ohuimmasta langasta, jota koskaan olen työstänyt. Aluksi olin selvästi mukavuusalueeni ulkopuolella ja meinasin jättää jo työn sikseen. Onneksi en jättänyt, sillä työn edetessä totuin langan ohuuteen ja tuotekin tuli valmiiksi. Näiden kämmekkäiden koko on just eikä melkein käteeni sopivat ja istuvat kuin hansikas. Tein ensimmäiseen kämmekkääseen ohjeen mukaisen kirjoneulekuvion, mutta se ei näyttänyt hyvältä (yllättäen), niimpä purin sen pois ja tein yksinkertaisemmin.

Regia kämmekäs

Regia

Advertisement

3 kommenttia artikkeliin ”Kämmekkäät Regiasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s