Beatrix Potter -huivi

Lanka: Elm Tree Yarns SWM/Nylon/Stellina värissä Mrs Tiggy Winkle, ruskea itsevärjäämää  Chester Wool Companyn BFL / Nylon -sukkalankaa
Malli: perushuivi

Tämä ihana englantilaisen leidin käsinvärjäämä lanka kimaltelee kauniissa väreissä, joita en saanut kuviin vangituksi. Itse huivi on peruakauraa, eli lisäykset ja kavennukset ovat Heidi Alanderin Nurmilintu-huivista, mutta muutoin aika kaukana alkuperäisestä.

Itse asiassa en oikein tiedä, kuuluuko näiden rankasti modattujen huivien myötä antaa enää propseja alkuperäiselle suunnittelijalle, kun niin kaukana mennään originaalista. Tuskin hänkään on tätä huivin rakennetta lisäyksineen ja kavennuksineen itse keksinyt, koska samantapaisia malleja on muillakin. Joka tapauksessa, kiitos suunnittelijalle ilmaisesta huiviohjeesta, jota on helppo muokata 🙂

img_0813

img_0893

img_0891

img_0895

 

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Beatrix Potter -huivi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s