Jämälankasukat

Lanka: vaihdossa saatuja sukkalangan jämiä + itse värjättyä (keltainen)
Malli: perussukat, 60 s, puikot 2.5 mm

Jälleen kerran yhdet jämälangoista neulotut sukat. Nämäkin langat sain joulukalenterivaihdosta, paitsi keltainen on omaa värjäystä. Varsista tuli hieman turhan pitkät omaan makuuni, mutta ainahan ne voi rutata nilkkoihin 🙂

Tätini Marketta kommentoi aikaisemmin, että kylläpä on runsaasti pääteltävää jämälankasukissa. Kyllähän niitä jokunen aina on, mutta tätä tekniikkaa käyttäen ei ihan hirveästi: langanvaihto. Tekniikka on helppo oppia, suosittelen 🙂

img_1138

img_1139

img_1141

 

 

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Jämälankasukat

  1. Ihanan väriset jämikset! 🙂 Minusta taas tuo tapa lankojen päättelyyn on niin uuvuttava, että mieluummin päättelen perinteisesti parsinneulan kanssa. Jotenkin se on itselleni kaikkein luontevin tapa. 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s