Leymussocks

Lanka: itsevärjätty Alize Superwash
Malli: Minna Sorvalan Leymus (Rav), puikot 2.25 mm

Ostin Oulun Kädentaitomessuilta kerän Alizea testatakseni millaista on turkkilainen sukkalanka. Valkoisen värin valitsin siksi, että tarjolla ei ollut omaa makua miellyttäviä värejä. Värjäämällä saa (jos onnistuu) mitä haluaa ja tällä kertaa odotukset ylittyivät moninkertaisesti! Hyvä peruslanka tämä Alize, ei mitään moitittavaa.

Leymussukkien mallikuvassa on käytetty juuri tätä samaa viljankeltaista ja mistään muusta väristä en näitä sukkia olisi halunnut neuloa. Malli ja väri sopivat täydellisesti yhteen. Malli oli helpohko ja hyvin kirjoitettu. Suosittelen!

img_0870

img_0872

img_0837

img_0829

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Leymussocks

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s