Huivimania: Temptation

Lanka: CosmicStrings värissä Temptation
Malli: oma

Olen täysin hullaantunut yhden vyyhdin huiveihin. Niitä on mukava ja nopea neuloa ja lisäksi ne näyttävät käyvän kaupaksi myös muille kuin itselleni. Tämä on kolmas kesällä valmistunut huivi ja on saanut jo uuden omistajan. Huivi on juuri sopiva asustehuiviksi.

Neuloin huivin jälleen mutu-tuntumalla lisäämällä ja kaventamalla silmukoita reunassa ja kun lankaa näytti olevan hieman jäljellä, neuloin vähän pitsiä. Lopuksi virkkasin nirkkoreunuksen. Lanka on ihanan pehmeää Merino Singleä, jota tilasin Etsystä useammankin vyyhdin. Lisää huiveja siis luvassa!

IMG_0253

IMG_0248

IMG_0245

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Huivimania: Temptation

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s