Helmien laulu

Lanka: Lanitium ex Machina Glitter Sock värissä Sterling
Malli: A Song of Beads Lace

Tour de Sock -sukkakisan neljäs etappi pyörähti käyntiin perjantai-iltana kymmeneltä. En jaksanut alkaa säätämään siihen aikaan illasta helmien kanssa vaan aloitin lauantaina aamusta. Sunnuntaina kolmen maissa sukat olivat valmiit, vaikka en mitenkään nopeusneulonut vaan oikeastaan nautiskelin neulontaprosessista. Malli on silmää miellyttävä ja ei mitenkään vaikea, vaikka 180 helmen pujottelu pitsineuleen lomassa on oma erityislaatuinen urakkansa 😀

Kivat sukat tuli ja osansa on myös ihanalla Lanitiumin kimaltelevalla langalla, jonka sädehdystä on vaikea saada vangituksi kuvaan. Kisan minimikokovaatimusten vuoksi tuli sukista taas aivan liian isot, mikä näkyy myös kuvissa, kun jalkani ovat kokoa 37 ja sukat mahtuvat varmasti numero 40 jalkaan. Neuloin sukat jopa 2.25 millisillä pyöröillä, mutta se ei paljoa auttanut.

IMG_0157

IMG_0156

IMG_0154

IMG_0151

IMG_0153

P.S. Olen alkanut lisäilemään Instagramiin kuvia lähinnä keskeneräisistä töistäni, eli mitä minulla on kulloinkin meneillään. Saatan laittaa kuvia myös lankaostoksistani ja muista neulomiseen liittyvistä asioista, joista en tänne blogiin postaile.  Jos sinua kiinnostaa, löydyn nimellä susannnayh.

Advertisement

5 kommenttia artikkeliin ”Helmien laulu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s