Minivaihtosukat

Lanka: jämälankoja kanssaneulojalta
Malli: perussukka, 60 s, puikot 2.5 mm

Osallistuin Tuin Kutomon Ravelryssä järjestämään minivyyhtivaihtoon, jossa Tuin arpomalle parille lähetettiin 10 kpl viiden gramman painoisia minivyyhtejä ja saatiin toiselta parilta itse samanmoinen lähetys. Useat neulovat tällä hetkellä suosittua Coziest Memory -peittoa ja tarvitsevat siihen pieniä lankanöttösiä. Itse en peiton neulomisesta ole (vielä) innostunut, mutta halusin vaihtelun vuoksi neuloa jämälankasukat ”vieraista” langoista. Kokeilu onnistui erinomaisesti: neulominen toisen jämistä oli jännittävää ja lopputulos mahtavan värikäs! Ihan ei lähetetyt jämät riittäneet, joten muutama raita on neulottu omista langanjämistä. Nämä eivät jää viimeiseksi minivaihtosukiksi, teen seuraavat heti kun jossakin tapahtuu vaihtoa!

IMG_5681

IMG_0042

IMG_5710

IMG_5712

Tässä saamani lähetys: kukapa ei tykkäisi näin ihanan makeasta paketista? Kiitos Meianna!

IMG_5587

 

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Minivaihtosukat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s