Taimitarhan kukkasukat

Lanka: Drops Fabel ja sekalaisia ohuita jämälankoja
Malli: Niina Laitisen Taimitarhan kukkasukat, varressa 78 s, puikot 2.5 mm

Nämä sukat valmistuivat jo maaliskuun alkupuolella, mutta vasta nyt muistin kuvata. Malli on taattua Niina Laitista, helppoa ja näyttävää. Ohje oli kirjoitettu Nalle-langalle, mutta neuloin ne ohuesta Fabelista ja hyvät tuli. Ihan kaikkia kuvioita en neulonut, kun halusin pikkasen lyhytvartisemmat. En tiedä teistä muista, mutta minulla on enemmän käyttöä noin 10 – 20 senttiä pitkille sukille kuin polvipituisille.

Näitä kuvioita tulee varmasti neulottua vastakin.

IMG_5186

IMG_5185

IMG_5179

IMG_5180

IMG_5182

 

Advertisement

8 kommenttia artikkeliin ”Taimitarhan kukkasukat

  1. Kauniit. (: Miulla on nyt toiset sukat puikoilla, mustalla pohjalla. Ekoissa käytinkin vain varren ohjetta ja tein yksivärisen teräosan. Nyt pätkäisin taas ohjeen sopivasta kohtaa poikki ja jatkan kukkia myös jalkaterään. Mukava ja helppo ohje tosiaan!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s