Väinämöisen viikonloppu

Lanka: Väinämöinen, väri viikonloppu
Malli: Burning Rings of Fire (rav), puikot 2.5 mm

Tein Ravelryn Lankakaatikko-ryhmässä vaihtokauppoja ja sain tämän Väinämöisen ohuen sukkalangan niissä kaupoissa itselleni. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun neuloin ohutta Väinämöistä. Paksumpaa eli sport-vahvuuttahan neuloin viime kesänä, siis nämä ja nämä. En silloin ollut vakuuttunut langan hinta-laatusuhteesta, vaikka mitään valittamistakaan ei varsinaisesti ollut.

Nyt tykkäsin kovasti tuosta langan ohuemmasta versiosta, sitä oli todella miellyttävä neuloa. Lankahan on suomalaista värjäystä ja värjääjä asuu tuossa lähistöllä eli Haukiputaan Martinniemessä. Tarkoitus on piipahtaa joku päivä hiplaamassa lankoja paikan päällä.

Sukkien malliksi valikoitui lähes perussukka, jossa on junasukista tuttuja nurjia kerroksia. Malli ei ollut oikein yhteensopiva langan kanssa, tai sanotaanko niin, että langan hienot värit eivät tulleet mallissa edukseen. Värit läikittyivät ja huomasin sen toki jo heti alussa, mutta päätin antaa sen tapahtua. Kantapään tein ohjeesta poiketen tiimalasina, pitkästä aikaa. Kivat sukat tuli ja ne voi vetää koko varren pituudelta jalkaan tai sitten rutata nurjien kerrosten kohdalta.

viik5

viik4

viik2

viik1

viik6

viik3

 

 

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Väinämöisen viikonloppu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s