Räsymattoraitasukat

Lanka: Salida Cewec
Malli: perussukka varpaista varteen, 62 s, puikot 2.5 mm

Oulun Lankamaailmassa käydessäni huomioni kiinnitti mallisukka lankahyllyn päällä. Yritin etsiä vastaavaa kirjavaa lankaa hyllystä, mutta jouduin turvautumaan myyjään, kun en löytänyt. Myyjä valistikin minua neuloneensa mallisukan kahdesta eri raitalangasta. Nappasin samat värit ja näin kirjavat niistä tuli. Lanka oli villaisan tuntuista, fingering-vahvuista ja ihan mukava neuloa.

IMG_4819

IMG_4820

IMG_4823

IMG_4822

Muokkaus: löytyi kuva myös lankakeristä!

IMG_4784

 

 

Advertisement

6 kommenttia artikkeliin ”Räsymattoraitasukat

  1. Kiitos! Idea noiden värien käyttämiseen on tosiaan Lankamaailman myyjältä. Ei olisi tullut itselleni mieleen sekoittaa kahta niin erilaista väriä. Unohdin muuten mainita, että lisäsin pohkeeseen 4 x 2 silmukkaa istuvuuden takaamiseksi.

    Tykkää

  2. Ihan älyttömän nätit. Ja mahtava idea tuo kahden erilaisen raitalangan yhdistäminen. Itselläni on kanssa jämiä Roosanauhan raitalangoista, pitääkin punnita josko niistä yhdessä saisi ihan kokonaiset sukat vielä aikaan! 🙂

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s