Pitsikkäät

Lanka: Artesano Definition Sock Yarn
Malli: perussukka varpaista varteen, 65 s, puikot 2.5 mm

Lankojen testausboomi jäi ilmeisesti päälle, kun olen lähiaikoina tilannut useampaankin eri ”ennen neulomatonta” lankaa. Tämä Artesanon sukkalanka nousi heti suosikikseni. Langassa on täydellinen neuletuntu ja käsiala jää tasaiseksi. Tästä langasta onkin tulossa tulevaisuudessa eräätkin sukat!

Sukissa käyttämäni pitsimalli löytyy Fido-blogista.

Sukat on kuvattu kiinalaisten apujalkojen päällä. Tilasin moiset vempeleet puhtaasti sukkien kuvaamista avittamaan, kun omissa jaloissa olevia sukkia on hankala itse kuvata ja apukuvaaja tai -jalat ovat monesti houkuttelun takana. Edelleen tykkään eniten ihmisen jaloissa kuvatuista sukkakuvista, mutta menkööt näillä muovisilla aina välillä.

def1

def2

Pitsikkäät

 

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Pitsikkäät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s