Anelmaiset hempukat

Lanka: Mellanraggi ja Regia Digital Color
Malli: Novitan sukkalehti syksy 2015, silmukoita varressa enimillään 68, jalkaosassa 56, puikot 3.5 mm ja 3.25 mm

Olen ihastellut keväästä lähtien naamakirjan villasukka-ryhmässä Anelman hempukkasukkia. Nyt kun ohje julkaistiin Novitan sukkalehdessä, oli selvää, että haluan neuloa ne ja nimenomaan itselle. Hameiden suurkuluttajana pitkille sukille on käyttöä. Nämä sukat pääsivät työpaikalle lämmittämään tehokkaan ilmastoinnin takia palelevia kinttujani.

En malttanut taaskaan tehdä täysin ohjeen mukaan, alkaen ohuemmasta lankavalinnasta. Kuvioitakin  tein etenkin sukkaosassa oman pään mukaan. Kukkia virkkasin malliksi toiseen sukkaan, mutta irrotin ne sitten ennen sukkien käyttöönottoa. Virkatut kukat sukissa eivät ole minun juttuni.

Vaaleanharmaa loppui kantapäiden kohdalla, joten kärki piti tehdä tummanharmaasta. Muutoin nämä sukat ovat kyllä oiva kohde päästä jämälangoista eroon. Sukat oli nopea neuloa, kun mielenkiinto pysyi yllä kuvioiden ja värien vaihtuessa. Vaikka näissä on pitkät varret, ei mennyt kuin lauantai ja vähän sunnuntaiaamusta, kun ne olivat valmiit.

Anelmaiset

Anelmaiset

Anelmaiset

Anelmaiset

Advertisement

7 kommenttia artikkeliin ”Anelmaiset hempukat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s