Monat

Lanka: Mio
Malli: Cookie A, Sukkia Rakkaudella: Mona

Tässä kolmannet sukat Sukkia Rakkaudella kirjasta, jonka ostin kesäloman kunniaksi. Ohjeessa pintakuviota oli neulottu myös jalkaterän päälle, mutta halusin pitää sen sileänä. Kärkikavennuksen tein vaihteeksi sädekavennuksena, kun yleensä tulee tehtyä kärjestä aloitettuja sukkia ja niihin nauhakevennus. En kyllä tuota sädekavennuksta kovin nättinä edes pidä.

Lankana on ohut Mio, josta tykkään tosi paljon ja puikkokoko taisi olla 2.75 mm. Olen viime aikoina laiskistunut blogaamisessa ja nämäkin sukat olen tehnyt viikkoja sitten, joten alkaa asiat unohtua. Laskin juuri, että minulla on kuudet sukat, joista pitäisi tehdä postaus. Onneksi tuo neulominen on vielä säilynyt pääasiana 😉

Cookie A: MonaCookie A: Mona Cookie A: Mona Cookie A: Mona

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Monat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s