Vauvan myssy ja villassukat

Lanka: myssyssä Regia Active ja sukissa Mio
Malli: myssyn ohje Ravelrystä, sukat perussukat 10 silmukalla ja 2.5 mm puikoilla

Sain pikaisen tilauksen tyttären ystävän babyshower-juhliin tehtävästä vauvan neulesetistä. Löysin Ravelrystä kivan myssyn ohjeen ja ihan yhtä kiva oli lopputuloskin. Tätä ohjetta tulen käyttämään vastaisuudessakin. Villasukat ovat yksinkertaisuudessaan söötit, kun muistuttavat niin aikuisten villasukkia mutta minikoossa. Villasukat olisivat saaneet olla vähän lyhyemmällä terällä, mutta onpahan nyt pitempi käyttöikä.

Vauvan myssy ja sukat Vauvan myssy ja sukat Vauvan myssy ja sukat

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Vauvan myssy ja villassukat

    • Kiitos! Tosi puheessa varmaan myös kivemmat vauvalla tuollaiset vähän ohuemmasta langasta neulotut sukat. Luulisi olevan lämmintäkin tuo merinovillainen Mio. Ja on muuten mukava neuloa tuota lankaa!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s