Marjutit

Lanka: Mellanraggi
Malli: Puikkomaisterin sukkakirja: Marjut, 56 s, puikot 3 mm

Sain maanantaina postitse Puikkomaisterin sukkakirjan ja ah, mitä silmänruokaa. Päätin aloittaa helpoimman näköisistä ja laitoin kaimasukat eli Susamikat puikoille. Onnistuin kuitenkin sössimään kirjoneuleen jo heti alkumetreillä joten vaihdoin toiseen malliin. Marjutit lähtivätkin hyvin neuloutumaan, kun vaihdoin neulomissuunnan varpaista varteen. Kahdeksan silmukan mallikerta oli helppo muokata ohjeen mukaista paksummalle langalle.

Sain neulottua sukat huippunopeasti neljässä illassa, kun kirjoneulekuvio oli helposti opittava, eikä tarvinnut mallikuvaa juurikaan vilkuilla. Suosittelen tätä mallia myös aloittelijoille, on sen verran iisi kuvio. Oma käsiala ei tyydytä, mutta kirjoneulonnassa olenkin vasta aloittelija.

Mellanraggi oli uusi lankatuttavuus, jota tilasin kirjan mukana Adlibriksestä. Erinomainen sukkalanka, Nallen vahvuista mutta paljon pehmeämpää ja hinnaltaa suht’ edullista.

Marjut

Marjut

Marjut

Marjut

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Marjutit

  1. Tosi ihanat sukat! Mulle tuli joskus ihan yllätyksenä, että Adlibriksestä saa lankoja… En ole kyllä vielä uskaltautunut tilaamaan. Kyselit Cascaden Heritagesta, ostin sitä Titityystä Jyväskylästä. Heillä on kyllä myös verkkokauppa (www.titityy.fi), jos ei paikan päälle pääse käymään. 🙂

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s