Squircle-sukat

Lanka: Nalle (harmaa) ja Maija (värilliset)
Malli: http://www.ravelry.com/patterns/library/squircle-2, 52 s, puikot 3 mm

Facebookin Voihan villasukka -ryhmäläinen käänsi sukkien ohjeen suomeksi ja näytti niin erikoiselta tuo kantapää, että en malttanut olla kokeilematta. Langatkin löytyivät lähes mallin mukaan, tosin paksummasta langasta. Ohje oli kuitenkin helppo muokata pienemmälle silmukkamäärälle. Aluksi kantalappu näytti valtavan pitkältä ja meinasi usko loppua, että näinköhän näistä tulee sopivat sukat. Niin vain tuli ja hauskat tulikin. Teknisesti kantapää ei ollut vaikea ja ohje oli selkeä (ja hyvin käännetty!).

Harmi vaan kun valitsin väärät puikot hetken mielijohteesta. Luotettavien Addien sijaan neuloin Novitan koivupyöröillä ja se näkyi neulejäljessä. Löysiä silmukoita jäi sinne tänne eikä joustinkaan näytä yhtään tasaiselta. Eikähän nuo sukat kuitenkin jalkoja lämmitä. Sukat tein looppaamalla, vaikka ohjeessa varoiteltiin, ettei välttämättä sillä tekniikalla onnistuisi. Kantalapun teossa käytin apupuikkoa.

Squircle

Squircle

Squircle

Squircle

Squircle

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Squircle-sukat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s