Valkoiset pitsisukat puuvillasta

Lanka: Novita Miami
Malli: oma, pitsikuvio soveltaen täältä, 44 s, puikot 3 mm

Kesäisen keveät puuvillapitsisukat Miamista. Lanka oli yllättävän mukavaa neulottavaa. Sukat on neulottu jälleen kerran varpaista varteen. Jotenkin noiden pitsikuvioiden neulomissuunta on luontevampaa varpaista ylöspäin.

Sukkien ohella esittelen itsetehdyt sukan pingottimet. Kätevä tapa saada sukat viimeisteltyä ilman höyryttämistä. Piirsin ensin valmista sukkaa mallina käyttäen ääriviivat paperille ja jäljensin sitten kuvion paksuun pahviin. Muovipussi estää pahvimuotin kostumisen 🙂 Todellinen viritys siis, mutta vaikuttaa käyttökelpoiselta.

Pitsisukat Sukkaplokit Sukkaplokit

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s