I Heart You

Lanka: 7 Veljestä
Malli: I Heart You, kirjoneule Facebookin Iloinen Villasukka -ryhmästä, 48 s, puikot 3.5 mm

Osallistuin Facebookin villasukkaryhmässä sukkarinkiin, jossa ilmoittautuneille arvottiin pari. Tälle parille sitten neulottiin villasukat. Sukkien väristä sai esittää toivomuksen, mutta minun parini halusi sen olevan yllätys.

Tuntemattomalle henkilölle oli yllättävän hankala neuloa sukkia, vaikka mitään vaatimuksia ei ollut (tai ehkä juuri sen vuoksi). Nämä valmistuneet ovat peräti neljännet sukat, jotka aloitin ja ainoat, jotka vein loppuun. Ensimmäisen yrityksen tuloksena synyti kokonainen sukka, joka ei sitten miellyttänyt. Kaksi muuta torppaantui jo heti vartta neuloessa. Huh huh, välillä luulin etten saa mitään aikaiseksi. Tarkoitukseni oli tehdä lähestyvän kesän kunniaksi sukat vähän ohuemmasta langasta, mutta tuttu ”seiskaveikka” osoittautui sitten tämän Niina Laitisen I Heart You -mallin kanssa sellaiseksi, jonka sain vietyä loppuun.

Alkuperäisessä mallissa oli tosin tehty sukan päälle silmukoita jäljentämällä sydän, mutta minä vaihdoin sen kirjoneuleeksi, joka osui silmääni jonkun kanssaneulojan esittelemänä villasukkaryhmässä.

Toivottavasti sukkien saajalle kelpaa.

Sukkarinkisukat Sukkarinkisukat

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”I Heart You

  1. Hei! Olen tekemässä itse samanlaista sydänkuviota samaan kohtaan sukkaan eli jalkapöydälle. Olen itse tehnyt kuviota ennen 56 silmukalla (varteen), mutta nyt mietin onko se liikaa ja onko 48 sitten taas liian vähän? Kuinka monta silmukkaa sulla on tossa kuviokohdalla? 🙂 Sukat ovat siis menossa lahjaksi 39 kokoiseen jalkaan ja lankana 7 veikka ja 3,5 puikot. Kiitos jo etukäteen avusta! 🙂

    Tykkää

  2. Muistaakseni minulla oli silmukoita 48 myös tuossa kuviokohdassa. Itse en kauheasti välittäisi meneekö kuvio jalan alla kohdilleen, joten voisit kaventaa vaikkapa 52 silmukkaan?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s