Lasten kirjoneulesukat

Lanka: 7 Veljestä
Malli: täältä, hieman kokoa muunneltuna, puikot kirjoneuleessa 3.5 mm, muualla 3 mm

Pitkästä aikaa 7 Veljestä puikoilla, kun ei muuta valkoista lankaa sattunut olemaan käsillä. Onhan se tukevaa lankaa ja varsinkin kolmosen puikoilla neulottuna tulee melkoista peltiä. Ei siis ole hyvä yhdistelmä pikkulapsen sukkiin, mutta halusin tuon mallin neuloa siitä huolimatta. Käsialakin näyttää epätasaiselta. Malli oli oikein mukava neuloa, täytynee tehdä toistekin tuolla ohjeella.

Lasten kirjoneulesukatLasten kirjoneulesukat

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Lasten kirjoneulesukat

  1. Kiitos! Yllättävän paljon kirjoneule tasoittuu kostuttamisen ja höyryttämisen jälkeen. Puikoilta pudottuaan tahtoo kiristää ja aaltoilla minullakin. Jospa se harjoitus tekisi mestarin, kannattaa kokeilla! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s