Värikkäät

Lanka: Regia 6 ply Color ja Uni Color
Malli: inspiraatio näistä, varressa 54 s, sukanterässä 50 s, puikot 3 mm

Näistä villasukista tuli hieman levottomat, kun molemmat varret neulottuani tajusin, että 50 gramman kerä tummansinista ei riitä yksin molempien sukkien sukanteriin. Raidoitin sitten tuolla värikkäällä langalla, eikä sitä tummansinista jäänytkään kuin muutama metri. Sukan pituus jäi hieman vajaaksi normaalista, kun MM-jääkiekkoa katsoessani samalla luin mittanauhaa vähän väärin ja kiirehdin jo kärkikavennuksiin. Onneksi noita pienempiä jalkoja löytyy kyllä sukkien käyttäjiksi.

VärikkäätVärikkäätVärikkäät

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s