Värikästä raitaa

Lanka: Regia 6 ply
Malli: kuvio varressa December Socks, 57 s, puikot 3 mm

Tarkoitus oli tehdä kokonaan mallinmukaiset sukat, mutta tuo kuvio ei ollut minusta mukavaa neulottavaa. Mallikerta oli 29 s ja 6 krs enkä oppinut sitä millään. Neuloin sitten vain sen kolmesti per varsi. Kaunishan kuvio on ja ehkäpä kypsyn joskus sen neulomaan koko sukkaan. Kieltämättä kuvio myös hiukan hukkuu noihin raitoihin ja onkin parhaiten edukseen yksivärisissä sukissa.

Kerrankin laitoin myös raidat sukkapariin kohdilleen, vaikka tympäsikin keriä välistä metrikaupalla lankaa pois. Tykkään noista väreistä tosin paljon. Onneksi lankaa jäi vielä, ehkäpä niistä voisi tehdä yksivärisen kanssa raita-raita-sukat.

Täytyy taas kerran mainostaa, kuinka ihana neulomistuntu näissä Regian langoissa on. Puikkokoko kolmosen kanssa (Addin pyöröt) lanka suorastaan lentää silmukoille. Saan myös tästä lanka-  ja puikkokoko yhdistelmästä aika tasaista käsialaa. Huomasin, että esim. niin mukavaa neulottavaa kuin Gjestalin Maija onkin, käsialani on paljon epätasaisempaa sitä neulottaessa. Tosin valmiin neuleen höyryttäminen auttaa paljon asiaa 🙂

Raitaa

Raitaa

Raitaa

Raitaa

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s