Stripemania

Lanka: Schachenmayr Regia Stripemania Color
Malli: perussukka, 52 s

Neulojien nettiyhteisöissä olen törmännyt useasti mainintoihin Regian langoista ja niiden miellyttävästä neulomistunnusta. Novitan 7 Veljestä -lankaa enimmäkseen käyttäneenä haluni kokeilla jotain muuta sukkalankaa heräsi. Tilasin Regiaa nettikaupasta yhden 150 g kerän verran ja aloin neuloa sukkia. Ensimmäisten väriraitojen muodostuessa tekele alkoi suorastaan huutaa pääsyä retkelle luononhelmaan. Kukas se meillä niitä retkiä tekeekään…Tuula tietysti. Niinpä päätin neuloa sukat samaan lähetykseen, jonne oli jo säärystimet ja keltaiset villasukat menossa.

Lanka oli riittoisaa ja niistä tuli vielä kämmekkäät kaupanpäälle. Neulojat eivät olleet väärässä, Regiaa on miellyttävä neuloa! Käyttämäni lanka on vähän vahvempaa (6 ply) laatua, mutta kuitenkin ohkaisempaa kuin 7 Veljestä. Käytin silti samoja 3.5 mm puikkoja, koska käsialani on aika tiukkaa.

En edes yrittänyt mätsäyttää raitoja kohdilleen, vaan neuloin menemään sitä väriä mitä lankakerästä sattui tulemaan. Lanka on lähes tuplasti arvokkaampaa kuin ”seiskaveikka”, mutta ei liian kallista. Ostin tuon 150 g kerän tarjouksella 8,95 e (normaali 11,95 e), joten ei kuitenkaan paha hinta jäänyt villasukille ja kämmekkäille. Toivon vain, ettei kämmekkäiden peukaloaukosta tullut liian pientä…

Pieni kerä lankaa vielä jäikin.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Stripemania

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s