Don’t Tread on My Toes

Lanka: Lana Grossa Meilenweit (beige), punaiset sekalaisia jämiä
Malli: Don’t tread on My Toes, puikot 2.5 mm

Sock Madness -kilpailun toisen lämmittelykierroksen sukkamalli julkaistiin sunnuntai-iltana. Tässä mallissa oli valittavana neljä eri vaikeustasoa, joista otin työn alle toiseksi vaikeimman. Tai sanotaanko monimutkaisimman. Mallit noudattavat samaa kaavaa, mutta kirjoneule- ja pintaneuleosioissa on eroja.

Tätä mallia oli hauska neuloa, joskin jouduin jättämään jalkaosan ohjetta lyhyemmäksi, kun jo nyt sain aikaan 41 kokoiset sukat. Ilmeisesti käsialani on luulemaani löysempää tai sitten jenkkien keskikokoinen naisen jalka on noin suuri.

Kantapäässä lähdin tekemään oman pääni mukaan, kun silmukkaluku ei lyhennyksestä johtuen täsmännyt, enkä jaksanut alkaa hirveästi pähkäilemään. Minusta silti näyttää, että ohjeen mukaan tehty kantapää on malliltaan aika samanlainen.

dont

dont3

dont2

dont5

Tässä vielä kuva erosta, jossa päälimäinen sukka on kokoa 37 ja alla tehdyn ohjeen mukainen sukka, paitsi että lyhensin sitä 12 kerrosta…eli olisi tullut vielä reilu 2 cm pitempi. Saattaahan se tietty olla, että luin ohjetta väärin 🙂

dont4

Advertisement

8 kommenttia artikkeliin ”Don’t Tread on My Toes

    • Kiitos 🙂 Tulipahan kerrankin tehtyä isompaan jalkaan…tosin en tunne ketään naista, jolla olisi 41 jalka, kun perheessäni on vaan pienijalkaisia 🙂 Yhdellä aikuisista tyttäristäni on koon 35 jalka, toisella 36!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s